budmag.uabudmag.uabudmag.ua

Πληροφορίες

 

Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που πιστεύει στην προσωπική επαφή με τον πελάτη και την υψηλή παρεχόμενη υπηρεσία και γι αυτό ακολουθούμε συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας και δεν μπορούμε να κάνουμε κρατήσεις τραπεζιών εφόσον δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλους όσους ζητούν κράτηση στο μικρό αλλά όμορφο χώρο μας.

 

Ο κατάλογος των φαγητών που προσφέρουμε αλλάζει σύμφωνα με τις εποχές , εφόσον η πολιτική του εστιατορίου μας είναι να προσαρμόζουμε τα πιάτα μας σύμφωνα με τις φρέσκες και στην εποχή τους, πρώτες ύλες π.χ. το καλοκαίρι αρνάκι με αγκινάρες , ντολμάδες  αυγολέμονο με αμπελόφυλλα, ενώ το χειμώνα το ίδιο πιάτο είναι με λάχανο. Για τον ίδιο λόγο  το χειμώνα δεν σερβίρουμε γεμιστά, ιμάμ μελιτζάνες και μουσακά.

 

Οι προμήθειες των προϊόντων γίνεται από ντόπιους παραγωγούς με τους οποίους έχουμε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης. Το δε ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας παραγωγής από ελιές κορωναϊκής ποικιλίας, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και η δε έκθλιψη του καρπού γίνεται με τον παραδοσιακό ψυχρό τρόπο.

 

/
Copyright © 2015 Μεζεδοπωλείο "Ο Νούλης".
Designed by Help-IT.